La Creu Roja a Sant Joan Despí actualitza el lloc web i incorpora nous perfils a les xarxes socials

La Creu Roja a Sant Joan Despí inicia una nova campanya que pretén informar i donar a conèixer els programes, projectes i activitat que realitza a través de diferents canals de comunicació.

Actualització del lloc web

Un cop migrat el contingut a la nova plataforma del portal d’entitats de Sant Joan Despí, hem actualitzat la imatge i els continguts del lloc web per tal d’oferir un espai molt més atractiu i amable que ens permeti oferir a la ciutadania tota la informació relativa a la nostra acció al municipi, així com la informació necessària per fer-se soci o sòcia i voluntari o voluntària.

En un menú molt més reduït els lectors i lectores podran conèixer des dels orígens i principis de la Institució fins als projectes que realitza actualment i la forma de poder participar en ells.

Nous perfils a les Xarxes Socials

Una de les novetats de la nova plataforma web (WordPress) ha estat la incorporació d’un menú a través del qual accedir als diferents perfils a les Xarxes Socials. La Creu Roja a Sant Joan Despí incorpora un perfil a Twitter i una pàgina a Facebook i enllaça altres xarxes als canals de Creu Roja Catalunya (Instagram, LinkedIn, Google+ i Youtube).

A través de la pàgina de Facebook (www.facebook.com/CreuRojaSJD) i el perfil de Twitter (@CreuRojaSJD) es podrà seguir tota l’actualitat que l’Assemblea Local està realitzant a la ciutat i informació relativa a l’activitat que Creu Roja realitza arreu de Catalunya.

Lloc Web
www.creuroja.despientitats.cat

Segueix-nos a Facebook
www.facebook.com/CreuRojaSJD

Segueix-nos a Twitter
www.twitter.com/CreuRojaSJD – @CreuRojaSJD

Aliança Humanitària per l’alimentació Infantil

La imatge gràfica de tots aquests mitjans, fa referencia a l’aliança humanitaria per l’alimentació infantil que és una iniciativa impulsada per la Creu Roja, dirigida a tots els sectors socials, per fer front de manera col·lectiva a l’actual situació d’emergència social que viu la població catalana, i especialment la infància.

Com a entitat social directament vinculada amb els sectors més desfavorits de la societat, la Creu Roja ha detectat un increment constant de la demanda d’assistència, que resulta impossible atendre amb els actuals recursos. En només dos anys, s’ha multiplicat el nombre de beneficiaris dels projectes d’alimentació infantil de la Creu Roja. Per exemple, en el cas de la distribució de kits de suport social (lots amb aliments i productes bàsics), ha augmentat prop del 35% el nombre d’infants beneficiaris entre 2011 i 2013.

Per això, tots els agents socials hi hem d’estar implicats i formar part de l’Aliança. Ciutadania, empreses, associacions, institucions, mitjans de comunicació… Tots junts, mitjançant l’Aliança, podrem dignificar les vides d’aquests infants i les seves famílies, i assegurar el nostre futur com a societat.

Col·labora amb l’aliança humanitaria:
www.ellsnopodenesperar.org